Nieuwe koelkast nodig voor in huis?

Misschien is je huidige koelkast kapot gegaan. Of hij is te oud en daarom niet meer zo zuinig met energie. Of misschien ben je niet langer alleen en heb je een (groot) gezin. Er zijn verschillende redenen waarom je een nieuwe koelkast kopen moet. Had je nu een aparte koelkast en vriezer en wil je liever een combinatie van die twee, of gebruik je helemaal geen vriezer en wil je dus liever een koelkast zonder vriezer, ook wel koeler genaamd. Er zijn verschillende opties mogelijk. Er zijn dagelijks vele aanbiedingen van koelkasten te vinden, voor iedereen zal er een geschikte koelkast te vinden zijn.

Soorten koelkasten

Wist je dat er veel soorten koelkasten bestaan. Als je op zoek bent naar een koelkast moet je je eerst even afvragen wat voor soort koelkast je nodig hebt. Je hebt namelijk een tafelmodel koelkast, van 60×85 centimeter. Geschikt voor een kleine keuken, onder een gaskookplaat of het aanrecht. Dan is er nog een kastmodel koelkast, minimaal 90 centimeter. Deze past dus niet meer onder het aanrecht en heeft geen vriezer er in. Koelvriescombinatie. Dit is een koelkast met een vriezer er bij in. Deze heeft een aparte deur voor de koelkast en de vriezer. Als de vriezer onder de koelkast staat wordt dit ook wel een upside-down model genoemd. Dan heb je nog een Amerikaanse koelkast, hierbij zit de vriezer naast de koelkast en heb je dus twee deuren naast elkaar. En als laatste is er nog een wijnkoelkast, voor echte wijnliefhebbers of een barkoelkast, de allerkleinste geschikt voor wat extra flessen.

Koelkast aanschaffen

Als je besloten hebt welke koelkast je wil hebben kun je online of in de fysieke winkels kijken welke koelkasten er aan jouw eisen voldoen en wat de prijzen hiervan zijn. Wellicht vind je een geschikte koelkast in de aanbieding.

Voor de beste Black Friday Deals kun je het beste een kijkje nemen in November. Kortingen kunnen super hoog oplopen!