Welke borstelmat moet ik kiezen?

De basis.

De primaire functie van een borstelmat is om vuil en vocht uit de schoenen te nemen en vast te houden zodat de rotzooi niet in uw huis komt. Borstelmatten kunnen ook goed uitzien en de perfecte afwerking geven aan uw ingang, maar het belangrijkste is hoe goed ze schoonmaken. Goede kwaliteit mat is een waardevolle investering, omdat het uw vloerbekledingen beschermt tegen vuil en beschadiging en vermindert de hoeveelheid tijd die u moet schoonmaken.

In een ideale wereld heeft elke ingang 2 borstelmatten nodig. Uw 1e barrière mat moet een schraper mat zijn, zoals een kokos mat, om vuil en puin af te schrapen, gevolgd door uw 2e barrière mat, een absorberende mat, zoals een wasbare borstelmat om het overtollige vocht uit de schoenen te absorberen. U kunt ofwel een buiten de deur hebben en een binnenkant, of beide binnenin zetten. Als u slechts een mat kunt kopen, kies dan kokos omdat het een uitstekende schraapwerking heeft en nog steeds absorberend is, maar minder dan een wasbare mat.

Grootte doet er toe.

Kies de grootste mat die uw budget en beschikbare ruimte toestaan. Als uw mat te klein is, zullen mensen die rechtdoor lopen zonder hun voeten te wrijven, maar één voet op de mat leggen en de volgende zal aan de andere zijde landen, zonder helemaal te worden gewist!

Een grote mat in het huis dat groot genoeg is om op te staan ​​terwijl u uw schoenen verwijdert, kan de ideale cue zijn om mensen aan te moedigen die soms een zachte herinnering nodig hebben die u wilt dat ze hun schoenen verwijderen.

U kunt zelfs uw mat omdraaien en laten lopen in een portret, in plaats van landschap oriëntatie om ervoor te zorgen dat beide voeten zo vaak mogelijk contact met de mat krijgen.

Veel mensen maken gebruik van de korfmatten op maat om de gehele verdieping van een afgesloten veranda te tapijt en dit is een briljante manier om ervoor te zorgen dat je mat groot genoeg is.

Dikte.

Een lange, dikker stapel is niet altijd beter. Kortere stapelmatten hebben een regelmatige borstwerking en kunnen vuil effectiever verwijderen. (Denk na over hoe scherp heel kort geknipt haar voelt!)

Controleer de klaring van uw deur om ervoor te zorgen dat het nog steeds met de mat op zijn plaats staat.

De beste mat voor elke locatie:

Buitenkant (blootgesteld aan elementen)

Een open rugsteun is nodig om het vocht weg te laten lopen, PVC-achterkant matjes die buiten zijn blijven niet goed uitdrogen, wat resulteert in een bubbel effect en verminderde levensduur van uw mat. Gedrukte ontwerpen die buiten zijn geplaatst, hebben een veel kortere levensverwachting dan wanneer ze binnen blijven.

Beste keuzes:

Traditionele Hand gestikte kokos mat (zonder PVC-achterkant)
Standaard maten (geweven rug)
Rubber Borstelmatten
Buitenmat (onder een overdekte veranda)

Aangezien dit een beetje bescherming biedt tegen de elementen, zou een gedrukt ontwerp langer hier duren en PVC-achterkant mat zou kunnen worden gebruikt als het goed wordt gehouden in afwachting van het risico op regen.

Beste keuzes:

Traditionele Hand gestikte Kokos
Standaard maatkoolmatten (geweven rug)
Rubber Borstelmatten
Mat Wells

PVC-achterkant kokos is uitstekend geschikt voor matputten, aangezien het op maat kan worden gesneden, ook al is de mat goed een ongebruikelijke vorm en komt het in een reeks diktes (17mm, 20mm, 23mm, 28mm) voor de meeste diepten van de put. Als uw mat goed dieper is dan dit, heeft u gewoon een stuk multiplex van de juiste dikte, die in maat is gesneden, om in de bodem van de mat te plaatsen en uw kokosmat op de top te zetten. Aangezien de meeste matputten binnen zijn, is ook een afgedrukt ontwerp mogelijk om uw mat te personaliseren. Onze traditionele hand gestikte matten zijn ook goed geschikt voor gebruik in matputten, hun prachtig handgemaakte uiterlijk betekent dat ze geschikt zijn voor huizen in de periode en altijd de keuze zijn voor een externe mat

Beste keuzes:

PVC-achterkant Kokos Mat – Normaal
PVC Achterkant Kokos Mat – Gepersonaliseerd
Traditionele Hand gestikte Kokos Mat – Normaal
Traditionele Hand gestikte Kokos Mat – Gepersonaliseerd

Binnen Mat

Al onze matten zijn goed voor gebruik binnenshuis, maar als u het bovenstaande advies kunt volgen om 2 matten te hebben, een schrapermat, gevolgd door een absorberende mat, absorberende mat dan krijgt u de schoonste vloeren.

Grove matten:

Onze gepersonaliseerde matten zijn leuk en we hebben boodschappentassen zoals “je schoenen verwijderen”, voor degenen die moeten worden verteld! Wij hebben matten met verschillende decoratieve ontwerpen van patriottische vlagmatten naar degenen met katten, honden en zelfs fazant ontwerpen voor dierenliefhebbers. Als uw mat los wordt gelegd op de vloer, hebben ontwerpen met een gebonden of verzegelde rand een aantrekkelijkere afwerking dan PVC-achterkant matten.

Absorberende matten:

Onze machine wasbare borstelmatten komen in een keuze van kleuren en maten om elke situatie aan te passen. Hun super absorberende katoenstapel brengt vocht briljant op, zodat je vloeren schoon blijven. Ze kunnen in de wasmachine of met een tapijtreiniger worden gewassen om ze op de top te laten zien. Kies de grootste maat die geschikt is voor maximale bescherming.

Patio Deuren / Dubbele Deuren

Hetzelfde advies geldt voor uw voordeur, een mat en een absorberende mat. Wij hebben speciaal gemonteerde extra lange matjes voor patio deuren beschikbaar in Kokos matten voor buiten, en machine wasbare matten voor binnen.